’t SchrijfNest op een vaste locatie

In ’t SchrijfNest kan je iedere eerste (*) dinsdag van de maand van 14u tot 16u30 creatief mijmeren op papier op een vaste locatie: de polyvalente zaal van buurtcentrum De Garve, Pannebekestraat 33 te Brugge (Sint-Jozef).

Wie voor het eerst deelneemt aan een activiteit in dit buurtcentrum meldt zich tussen 13u30 en 13u45 eenmalig aan bij het onthaal van De Garve voor de registratie bij Mintus. Vanaf 13u30 kan je in de ruime cafetaria terecht voor een hapje of drankje aan democratische prijzen.

Op 350 meter van De Garve – meer bepaald aan de Sint-Jozefkerk in de Ronsaardbekestraat – is er een bushalte voor Lijn 6 Brugge Station – Koolkerke.

(*) ’t SchrijfNest vindt occasioneel ook op andere data en locaties plaats. Dit is onder meer het geval in juli en augustus.

Op het domein van De Garve vind je parkeergelegenheid voor fietsen; het is er mogelijk om twee elektrische fietsen op te laden.
Er zijn op het terrein een beperkt aantal parkeerplaatsen voor auto’s, onder meer twee voor personen met een handicap. In de nabijgelegen straten is er echter voldoende parkeergelegenheid.