Nieuwsbrief juni 2024

Hallo!

Deze zomer begeleid ik opnieuw creatieve workshops in Zevenkerke en Lissewege en ga ik met de Vrienden van ’t SchrijfNest op stap.

Dit najaar begeleid ik ook creatief mijmeren op papier in het buurtcentrum De Garve. Indien interesse, wacht dan niet te lang om je in te schrijven, want er zijn meer gegadigden dan beschikbare plaatsen. De aankondigingen vind je op de website.

Ik hoop je op één van deze activiteiten te mogen verwelkomen en wens je ondertussen een zalige zomertijd toe.

Na deelname aan een activiteit kan jouw schrijfoogst gedeeld worden op de blog van ’t SchrijfNest. Op die manier kan je ook anderen inspireren. De oogst van de voorbije maanden vind je op beeldverslag
Op de blog deel ik ook wekelijks mijn creatieve oogst.
En misschien heb je wel interesse om één van mijn korte of ultra korte verhalen te lezen op KV en UKV.
Welkom!

Viviane Van Pottelberghe,
schrijfanimator en bezieler van ’t SchrijfNest
21 maart 2024

  • Op zaterdag 22 juni kan je om 14 uur met de Vrienden van ’t SchrijfNest deelnemen aan een geleid bezoek aan het Provinciaal Hof te Brugge. Hoe en waar je vooraf dient in te schrijven lees je in de aankondiging.
  • Op zondag 30 juni zijn de Vrienden van ’t SchrijfNest tussen 11 en 17 uur welkom op Reedpool voor de Open Tuinen. Meer info vind je in de aankondiging.
  • Op dinsdag 2 juli begeleid ik om 14u creatief mijmeren op papier in de boomgaard van Zevenkerke. Het inschrijvingsformulier vind je op de website.
  • Op woensdag 3 juli neem ik om 10 uur geïnteresseerde Vrienden van ’t SchrijfNest op sleeptouw voor een eerste bezoek aan de triënnale te Brugge. Je verneemt er meer over in de aankondiging.
  • Op donderdag 18 juli ga ik naar tVaartje te Lissewege. Ik zal er om 14 uur een nieuwe workshop begeleiden: creatief hergebruik van papier. Wat deze activiteit inhoudt en hoe je kan inschrijven lees je in de aankondiging.
  • Op dinsdag 6 augustus begeleid ik om 14 uur opnieuw creatief mijmeren op papier in de boomgaard van Zevenkerke. Het inschrijvingsformulier vind je op de website.
  • Op donderdag 15 augustus nemen Vrienden van ’t SchrijfNest om 13u30 deel aan een Creatieve namiddag op Reedpool. Alle praktische info vind je in de aankondiging.
  • Op donderdag 22 augustus ga ik opnieuw naar tVaartje te Lissewege voor het begeleiden van de workshop creatief hergebruik van papier. Het inschrijvingsformulier vind je op de website.
  • De agendawordt desgevallend aangevuld met nieuwe activiteiten.