Schrijfbuffet© ism Reedpool – 22 augustus 2023

Ik organiseer dit jaar voor de derde keer een SchrijfBuffet©: na een Schrijfontbijt in 2018 en een High Tea SchrijfBuffet in 2019 kan je deze zomer deelnemen aan een Schrijfbrunch in samenwerking met Reedpool.

Waar en wanneer?

Dit SchrijfBuffet© vindt plaats op het domein Reedpool, Bruggesteenweg 82 te Ruiselede/Doomkerke op dinsdag 22 augustus van 11 tot 17 uur.

Programma

  • 10u45: onthaal
  • 11u: SchrijfBuffet© – deel 1
  • 12u30: potluck brunch
  • 14u30: deelronde 1
  • 15u: SchrijfBuffet© – deel 2
  • 16u: deelronde 2
  • 17u: afscheid
Wat kost het?

Na overleg met Gen, gastvrouw op Reedpool werd beslist om de kostprijs voor de deelnemers te beperken tot 15 euro. De begeleiding door de schrijfanimator is gratis. Jouw financiële bijdrage is bestemd voor aankoop van creatief materiaal en voor het behoud van natuur en erfgoed domein op Reedpool.

Wat breng je mee?

Met jouw medewerking wordt het SchrijfBuffet© dit jaar gekoppeld aan een potluck brunch: iedere deelnemer brengt wat lekkers mee voor de potluck om rond het middaguur te delen met de andere deelnemers.

Wat kan je verwachten?

Tijdens een SchrijfBuffet© kan je à la carte eenvoudige schrijfrecepten kiezen die door de schrijfanimator kunnen toegelicht worden.
Iedere deelnemer – met of zonder schrijfervaring – vindt er iets naar haar/zijn gading.
De schrijfoogst kàn mondeling worden gedeeld; wie aan het woord is geeft geen toelichting, wie luistert stelt geen vragen.

Wat bieden wij aan?

Koffie, thee en water.
Menukaart met schrijfgerechten, een waaier aan recepten, voor de creatieve opdrachten: lijm en scharen, schrijf- en tekengerief, papier, tijdschriften en pagina’s uit een uitgelezen boek.
Begeleiding door Viviane, ervaren schrijfanimator.

Waar en wanneer inschrijven?

Wil uiterlijk op 10 augustus 2023 onderstaand formulier invullen en voor eind juli 15 euro storten op rekening nummer BE12 7380 1398 4792 op naam van Viviane Van Pottelberghe, met vermelding ‘Schrijfbuffet© ism Reedpool‘.
De datum van de storting bepaalt de volgorde van de inschrijvingen.

UPDATE: Vanuit praktische overwegingen wordt het aantal deelnemers beperkt. Het maximum aantal inschrijvingen is ondertussen bereikt. Er werd een reservelijst aangelegd. Indien interesse, maak gebruik van het contactformulier om dit te melden.

Een hartelijke groet,
Viviane Van Pottelberghe, schrijfanimator

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *