Week 07/2024 – creatieve oogst

Week 07 = de week van 12 tot 18 februari 2024.

Creatief project

Art Journal elke week 2024 – week 7 – hart, maar vermijd zoveel als mogelijk de kleuren rood en roze.
Ik gebruikte dit hart ook voor twee andere doeleinden: een woordgedicht voor #SchrijfNest651 en op Valentijn een dank-je-wel voor de attenties die ik op 30 januari mocht ontvangen voor mijn 75° verjaardag (voor de tekst verwijs ik naar Mijmeren op papier).

Mijmeren op papier

  • Jenny de Bode nodigde in Spelen met taal uit om te associëren op Zwart zingen kan niet met een grijze vis.
  • In een volgende opdracht daagde zij mij uit om nieuwe woorden te maken die, soms langs een denkomweggetje, toch goed te begrijpen zijn. Ik keek door het raam en vertaalde wat ik zag in woordelaarstaal, naar een idee van Hugo Matthysen (in: Honderd-en-één verzinsels).
  • Op 14 februari was dit de opdracht voor #SchrijfNest651 op ’t SchrijfNest Online: maak een woordgedicht met Valentijn, desgevallend ook met letters en woorden geknipt uit krantenkoppen.
  • Een dankbaar hart (zie creatief project).

V alentijn dag
A ls een ander
L iefde geluk
E n tederheid
N iet beperken
T ot een dag
I n februari
J ij en ik een
N u en morgen

Op de dag van mijn 75° verjaardag werd ik overstelpt met attenties.
Het werd een bijzondere dag om nooit meer te vergeten.
Je bezorgde mij een prachtige kaart en dat vind ik een liefdevol gebaar. Daarom wil ik jou op Valentijn van harte danken.
Een warme groet, Viviane

Viviane Van Pottelberghe
18/2/2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *