Week 13/2024 – creatieve oogst

Week 13 = de week van 25 tot 31 maart 2024.

Creatief project

#the100dayProject2024 – #dag36-dag42 – zeven grids formaat 10/10 cm.

Ik gebruikte telkens een afdruk van hetzelfde linoleum-patroon als basis en vulde aan met met eigen prints en gerecycleerd materiaal na de laatste workshop ‘drukproeven’ in OC Sconevelde, begeleid door Jean-Marie Petyt.

Klik hier om het album met de zeven #grids formaat 10/10 cm te bereiken.

Mijmeren op papier

  • Haikutijdingen 09 – lente 2024 inspireerde mij voor de opdracht voor #SchrijfNest657: een haiku maken waarin de woorden ‘geel / kinderwagen / vierkant’ voorkomen. Ik schreef haiku’s tot ik tevreden was en bij de laatste maakte ik een afbeelding, voor het eerst met gebruik van Artificiële Intelligentie.
  • Ik maakte een naamgedicht voor Siska, de jarige bedenker van de photowalk opdracht van deze week: TEXTUUR
  • Op Pasen kreeg ik de vierde opdracht van Mindful fotograferen (Cré Up). Wat ik voelde bij die opdracht schreef ik neer in 200 woorden. Je vindt mijn schrijfsel terug onder het nummer #59 in de rubriek KV en UKV op de blog (zie verder).

een kinderwagen
met kleine wielen op een
vierkant geel blad

Kinderwagen met
gele stift getekend. Een
vierkante tegel.

Kinderwagen met
gele stift besmeurd. Ik ben
er vierkant tegen.

afbeelding: met de App Microsoft Copilot

kind in een oude
kinderwagen met gele
vierkantjes beplakt

geel geler om
ter geelst vier kinderwagens
op een vierkant blad

vier kinderwagens
in een vierkant getekend
op een vaal geel blad

een naamgedicht voor de jarige bedenker van de photowalk opdracht: TEXTUUR

#200woorden

Bij de opdracht voor de photowalk van deze week schreef ik 200 woorden verhaal #59.

Viviane Van Pottelberghe
31/3/2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *