Week 47/2023 – creatieve oogst

Week 47 = de week van 20 tot 26 november 2023.

Eigen creatief project

Ik vertoefde samen met mijn echtgenoot een midweek aan zee. Ik nam geen laptop mee, wel wat creatief materiaal er rekening houdend met de minder gunstige weervoorspellingen. We hadden echter geluk met het weer waardoor we dagelijks meer dan 10.000 stappen zetten, op dinsdag zelfs 14.700!

’s Avonds en tijdens de rustpauzes over dag liet ik mij inspireren door:
*#mindfulartstudio #createwithamym voor #mindfuldrawing en #mindfulpainting – theme ‘Frolic’ (dartelen).
**Lydia Rink – Find your inner artist – ik maakte 2 reeksen met zes mini collages op een formaat 4/4 inch.
***Lydia Rink – Find your inner artist – Voor Collage with me, maakte ik twee collages; het is de bedoeling om met beide collages een boekje te maken.
****de 10-daagse challenge – Dutch Collage Group – de tien stappen deelde ik in een album op de besloten FB groep Dutch Collage Group.

**** stap 6
**** stap 9
**** stap 10

Mijmeren op papier

  • Op de FB groep ’t SchrijfNest Online plaatste ik voor #SchrijfNest639 een rondeel met rijmschema, een schrijfopdracht die ik op 7/11 had aangereikt in ’t SchrijfNest aan de hand van quotes van de Brugse kampanje Visser tot vork.

’t zop is de kolen niet waard
zou je kunnen denken
tegen wind fietsen langs de vaart
’t zop is de kolen niet waard
opgeven ligt niet in haar aard
je zou haar krenken
mocht je toch denken
’t zop is de kolen niet waard

Viviane Van Pottelberghe
19/11/2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *