Week 20/2024 – creatieve oogst

Week 20 = de week van 13 tot 19 mei 2024.

Creatief project

#the100dayProject2024 – #dag85-dag91 – Klik hier om het album met de zeven #grids formaat 10/10 cm te bereiken.

Mijmeren op papier

  • Voor #SchrijfNest664 in de FB groep ’t SchrijfNest Online nodigde ik de deelnemers uit om een e.d.i.t. (tientje) of sneeuwbal te schrijven bij twee foto’s die ik maakte tijdens mijn bezoek aan de Verbeke Foundation op 6/5/24.
  • Als reactie op de opdracht van Jenny de Bode in Spelen met taal schreef ik 

Palm.
Een plant
trekt mijn aandacht.
Dichter, kom wat dichter,
en kijk me beter aan.
Ik kon jou vanop afstand bekoren,
dertien verdiepingen hoog en een veelvoud breed.
Dichterbij wint jouw nieuwsgierigheid het van mijn schoonheid.
Stof verraadt ongewild mijn gebottelde leeftijd en mijn houdbaarheidsdatum.
Ga nu verder, verder, ga weer verder weg van mij.

Jenny de Bode van Spelen met taal lokte vorige week haar volgers naar Creatief Contact community. Als antwoord op één van de schrijfopdrachten uit de rubriek creatief schrijven maakte ik een kort verhaal van 150 woorden dat je hier kan lezen.

Viviane Van Pottelberghe
19/5/2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *