Week 35/2023 – creatieve oogst

Week 35 = de week van 28 augustus tot 3 september 2023.

Eigen creatief project

* Voor mijn creatieve oogst liet ik mij deze week inspireren door Find Your Inner Artist – Lydia Rink. Op mijn beurt inspireerde ik mijn kleindochter Jade (tweede afbeelding). Afwisselend creatief bezig zijn met onze kleindochter en sjoelbakken met onze kleinzoon (derde afbeelding), een heerlijke ontspanning na een wandeling van 12.000 stappen.
** Op 31 augustus maakte ik een collage naar aanleiding van Volle Maan. Mijn collage inspireerde mij voor een Maleisisch pantoum.

*3×3 grids met zwarte stift op de achtergrond + vijf papiersnippers: rode zijdepapier, gele gelli plate print op zwart zijdepapier, verpakking van groenten, een testpagina van mijn printer en letters uit een krant
*3×3 grids met met zwarte stift op de achtergrond + vijf papiersnippers: groene gelli plate print op de achterkant van een papieren onderlegger, drie soorten verpakkingsmateriaal en een testpagina van mijn printer

sjoelbakken
met kleinzoon
in ons tuintje
ook spel creëert verbinding
dankbaar

Mijmeren op papier

 • De nestelaar was deze week een ware schrijfuitdaging van Jenny de Bode (spelen met taal). Dit is wat ik verzon met de aangereikte regel…

  De man, hij had een nest gebouwd…
  Hij was eerder nooit getrouwd.
  Zou hij eindelijk de ware kunnen vinden
  die zich aan hem zou willen binden?
  Er stelt zich misschien een probleem.
  Want de locatie is enigszins extreem
  voor een niet meer zo jonge vrouw
  die moet plassen voor dag en dauw.

Evolutie appelboompje

In de rubriek Verwondering kan je de evolutie volgen van een appelboompje van januari tot september 2023.

#200woorden

Vorige week deelde ik het tweede deel van mijn kort verhaal, geschreven op basis van prompts van Prompt!. Ik schreef aan de hand van heel specifieke opdrachten die het verhaal elke dag een totaal andere wending geven. De afspraak is immers dat je pas een volgende opdracht leest als de je vorige hebt afgewerkt. Ik heb het verhaal deze week nagelezen en het in zijn geheel op de blog geplaatst.

Viviane Van Pottelberghe
3/9/2023