Week 40/2023 – creatieve oogst

Week 40 = de week van 2 tot 8 oktober 2023.

Eigen creatief project

Voor de creaties van deze week liet ik mij inspireren door:
*Find Your Inner Artist – Lydia Rink
**#mindfulartstudio #createwithamym #slowdrawing #slowpainting #meditativedrawing #mindfulfrawing #mindfulartist.

*3×3 grids met zwarte stift op de achtergrond + vijf papiersnippers: servet, aquarel, karton verpakking (rood en blauw), bedrukt papier
mindful tekenen op kleuruitbarstingen,
o.a. thema ‘Spindles’ (rechts)

Prompt!

Deze week ging ik in op een schrijfuitdaging van Prompt! Voor #prompt-109 (toonsoort) schreef ik een alledaagse gebeurtenis in exact vijftig woorden. Vervolgens herschreef ik de gebeurtenis in twee verschillende toonsoorten. Nieuwsgierig? Je vindt de drie versies op de blog.

Viviane Van Pottelberghe
8/10/2023