Week 48/2023 – creatieve oogst

Week 48 = de week van 27 november tot 3 december 2023.

Eigen creatief project

Voor het eerst in achtenveertig weken is er geen creatieve oogst om hier te delen. Vorige week ging mijn vrije tijd volledig op aan het zoeken naar creatieve oplossingen om te verhinderen dat de seniorenvereniging waarvan ik voorzitter zou opgedoekt worden. Diverse handleidingen in de vorm van een mindmap of een presentatie die ik heb gecreëerd kan ik moeilijk op mijn persoonlijke blog delen. 

Samen met vrienden van ’t SchrijfNest bezocht ik vorige week de tentoonstelling Fear in het P.C. Sint-Amandus te Beernem. Het beeldverslag van die namiddag wordt een week uitgesteld en dat is ook het geval voor de laatste foto van de evolutie van mijn appelboompje.

Viviane Van Pottelberghe
4/12/2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *